volumen

MIBEN MÁS A LAMINÁLÁS TECHNIKA?

Szeress bele a minden eddiginél dúsabb, strukturáltabb, természetes hatású szemöldökbe!
A NEYES BROWS Laminálás professzionális szemöldökformázó rendszere garantálja az egyedülállóan dús eredményt.

A NEYES Brows speciális szemöldökformázó- és lamináló rendszerével elérhetővé válik az a dús „Fluffy Look”, amiről mindig is álmodtál! A NEYES Lami Silk szérumban található hidratáló anyagok egyedülálló védelmet biztosítanak a szemöldök számára, hatékonyan táplálva a szálakat. Magas keratin koncentrációja kívülről és belülről építi a szőrszálakat, miközben a hyaluronsav elősegíti a sejtmegújulást.
B5 Provitamin tartalma elasztikussá varázsolja a szálakat - megakadályozva a töredezést - erősebbé, vastagabbá téve a szemöldököt.

A selyemprotein formulája egészséges, csillogó fényt ad a szálaknak, természetes összetevői – az argánolaj és a ricinusolaj – védőréteget képeznek a szemöldökön, serkentve a növekedést.
A laminálás egyik lépéseként személyre szabott színkombinációval festjük meg a szemöldök szálait. A kezelés során szétválasztjuk a szőrszálak keratinláncait, megnyitva a mikrosejteket, ezáltal a festékanyag még mélyebbre jut. még tartósabb színt eredményezve.

MILYEN TERMÉKEKRE LESZ SZÜKSÉGED A TÖKÉLETES RÉTEGEK KIALAKÍTÁSÁHOZ?

A Brow Perm megnyitja a szőrszál szerkezetét, lágyítja, formázhatóvá teszi azt. A NEYES Brows laminálás első professzionális anyagának – a Thioglycolate savnak- köszönhetően kíméletesen szétválasztja a szemöldökszálak keratinláncait, Ethanolamine tartalmával pedig stabilizáljuk és szabályozzuk a PH növekedést, ezáltal könnyen fésülhetővé válik a szemöldök.
A Lami Silk szérum táplálja és ragyogóvá teszi a szemöldököt. A NEYES Brows második hatóanyagát közvetlenül a Brow Perm után kell felvinni. Ezáltal a rostréteg szivacsként működik és közvetlenül feldolgozza a krém fontos hatóanyagait. Összetevői – selyemprotein, B5 Provitamin, argánolaj, ricinusolaj, hyaluronsav – mélyen hidratálják és serkentik a szemöldök szálakat.
A Brow Fixing tartósan rögzíti a szemöldököt, miközben rugalmassá és simává teszi a szálakat. A NEYES laminálás innovatív fixálója lényegesen csökkenti a lúgos PH-t, ezáltal jóval hatékonyabb módon stabilizálható a szemöldök kívánt formája. Visszaállítja és összezárja a szőrszerkezetet 60-70%-ban.
Az Absolut Replex Lotion 100%-ban összezárja a szőrszerkezetet. A kiváló minőségű, természetes összetevőknek – sivatagi rózsa, borsókivonat és argánolaj - köszönhetően teljesen új ragyogást ad a szemöldökszálaknak. Azonnal érheti víz a szemöldököt. Hatása hetekig tart, reggelente érdemes átfésülni a szálakat.

természetes hatás

ELŐTTE - UTÁNA

A Laminálás segít optikailag kitölteni a szemöldök hiányzó, hézagos részeit, kisimítja és formába rendezi a rakoncátlan, göndör és kusza szálakat. Az innovatív technika alkalmazását megelőzően egy konzultáció során megtervezzük az arckarakteredhez, stílusodhoz leginkább megfelelő formát és style-t. Az elemzés során kialakítjuk, hogy természetes vagy drámai hatás szerint fésüljük a szálakat, majd ezt követően alkalmazzuk a négy lépésből álló laminálási technikát A laminálás a legjobb természetes módszer a tökéletesen formázott és fésült szemöldökért, amely akár 6 hétig is tart!

A termék bekerült a kosaradba!