Eyebrow shaping
1

Tisztítás és festés


A NEYES Brows professzionális szemöldökformázás alapja a tisztítás. A lágy - olajmentes - sminklemosó hatékonyan, mégis kíméletesen tünteti el a "szennyeződéseket", miközben hidratálja a tisztított területet.

A Stylist ezt követően arctípus analízist végez - azaz megvizsgálja a bőr, a szem és a haj színét -,  valamint a vendég stílusát, személyiségét. Kikalkulálja a megfelelő arányú festékszíneket, majd ezeket összevegyítve keni fel a krémes, extra gyorsan ható anyagot.

2

Formázás


A Neyes szemöldökformázás tudományos, arcesztétikai alapokra épül.  A Stylist mérőeszközökkel - az aranymetszés szabályainak megfelelően - alkotja meg az "egyénre szabott" szemöldököt.
A precíziós aránymérőeszköz, a speciális cérna és ceruza segítségével könnyedén készíthető el a tökéletes ívű és formájú szemöldök. A "vonalvezetőkkel" kiküszöbölhetjük a rossz szemöldökarányok hátrányos esztétikai következményeit, általuk megteremthetjük a természetes egyensúlyt a szimmetria és az aszimmetria között.

3

GyantázásA NEYES Brows formabontó gyantázási technikája még a hiperérzékeny bőrű vendégeken is alkalmazható. A high-tech, ergonomikus kivitellel továbbfejlesztett "melegítő gömb" extra gyorsan hevíti fel a kapszulát, és kiválóan tartja a hőt. A technológia titka, hogy a gyanta optimális, bőrbarát hőmérsékletű és azonnal használható.

A hipoallergén gyantakapszula rugalmas anyaga miatt a gyantázási folyamat alig érezhető, mivel az anyag csakis a szőrhöz tapad. A hűsítő folyadék pedig garancia a kipirosodás ellen.

4

Rajzolás


A "NEYES Brow kezelés" során  - a gyantázást követően - a Stylist szemöldökpúdert használva tökéletesíti a formát és az ívet. A NEYES Brows Powder puhán pigmentált szemöldökpúdere tökéletesen rátapad a szemöldök szálaira, garantálva ezzel természetes hatást. A lágy, sima textúrájú púderszemcséknek, valamint a kimondottan ehhez az anyaghoz kifejlesztett speciális ecseteknek köszönhetően viszonylag egyszerű a használata. A NEYES púderpalettája egyedülálló, 10 natúr szín közül választhatod ki a Hozzád leginkább illő árnyalatot.
Ahol pedig nincs elég szőr, megoldást nyújt a NEYES szemöldök növesztő széruma. A Brow Power egy innovatív, sejtmegújító professzionális szérum, amely az összetevőknek köszönhetően stimulálja a szőrtüszőt, ápol és hidratál.

5

Sablonkészítés


A NEYES Brows szakembereinek fontos, hogy a vendég szemöldöke mindig makulátlan legyen. Egy professzionális, egyénre szabott sablonfóliát készítenek, amely aztán biztos segítséget nyújt az otthoni formázásban.

Amire szükséged lesz:
6

Otthoni utánrajzolás


A NEYES Brows speciális szemöldöksablonnal pillanatok alatt megrajzolható az egyénre szabott, tökéletes szemöldök. A professzionális formázó elasztikus, mégis masszív anyagból készült, így élettartama magas. Az egyénre szabott sablon segítségével könnyen kialakítható a kívánt szemöldökvonal, íves forma. Ezzel garantált a sikerélmény!

 

A szélek felé túlzottan elvékonyodó szemöldök

A szemöldök vonala túl „mű”, nem természetes

A szemöldök túl lent van

A szemöldök kezdőpontja túl távol került az orrnyeregtől

A szemöldök vonala túlzottan hosszú

A szemöldök ívelése hiányzik, „magasan” végződik

A szemöldök vonala hiányos, szakadozott

A két szemöldök eltérő vonalú

Túlzottan összezárt szemöldök

A szemöldök túlzottan dús

A szemöldök túlzottan vékony

Túl sötét szemöldök

Milyen egy elrontott szemöldök? Tudod, hogy miért nem jó?


Bozontos, felemás, elrontott, túlszedett, tetovált, cérnavékony, távoli vagy összenőtt… Bizony, a szemöldökünk igazságtalanul nagy jelentőséggel bír ahhoz képest, hogy milyen egyszerű elrontani. A legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Ez a kis szőrzet figyelmet igényel! Szerencsére, a NEYES Brows professzionális szemöldökformázó módszerével mindenki megkaphatja álmai szemöldökét! A mértani pontossággal kimért styling és az egyénre szabott stílus ugyanis garantálja a tökéletes formát.


A tökéletes szemöldök titka:
a Neyes szakértelem
Jelentkezés

Miért más a NEYES Brows?


A NEYES-nél nincsenek fortélyok, „csak” szakmai alapokon nyugvó tények, szakemberek által kifejlesztett módszerek.

A mesteri szemöldökformázás specialistái árnyalatokat, színeket, formákat kombinálnak és milliméterekkel játszanak a tökéletes harmónia eléréséhez.

Ráadásul a Neyes szemöldök-styling szalonokban egyedülálló módon még személyre szabott szemöldöksablont és púderkombinációkat is készítenek, amelyekkel a vendég akár otthon is gyakorolhatja a tökéletes szemöldök kialakítását.


Személyre szabott szín

A Neyes kárpótol, ha nem tökéletes szemöldökkel születtél! A festékek és púderek variációja lehetővé teszi, hogy a platinaszőkétől a csokoládébarnán át az éjfeketéig minden hajszínhez (és bőrszínhez) igazodjunk. A hatás természetes lesz!
Egyre figyelj: ha hajat festetsz, akkor az időpontja mindenképp a szemöldök kezelés előtt legyen, így a friss hajszínhez tudunk alkalmazkodni. 

hajszínszemöldökszín
ezüstszürke, ősz szürke
világosszőkétől középszőkéig szürke + világosbarna
meleg árnyalatú világosszőke világosbarna
sötétszőkétől világosbarnáig szürke + natúrbarna
vöröstől vörösesbarnáig natúrbarna
sötétbarna natúrbarna + fekete
fekete natúrbarna
sötétfeketétől kékesfeketéig kékesfekete + natúrbarna
A termék bekerült a kosaradba!