Neyes szemöldök stylist képzés

Válj a szemöldökformázás mesterévé! Az arctípus-analízissel egybe kötött brows styling képzéseinken hipoallergén eszközökkel sajátíthatod el a tökéletes szemöldök titkát.

A NEYES Brows professzionális szemöldökformázást Budapesten, 1 napos képzés formájában sajátíthatod el, amelynek ára: 63.500 + 136.885 Ft (Kezdő Kittel).

A tanfolyam első felében, azaz délelőtt az elméleti, míg délután a gyakorlati rész kap hangsúlyt. Utóbbira 13 órától két modellt kell hoznod, akiknek szemöldöke – ha lehetséges – kissé gondozatlan és semmiképpen sem tetovált.

  • Budapest: 2021. augusztus 4.

A NEYES tanfolyam elvégzéséhez a Kezdő Kit megvásárlása kötelező, a koncepció teljes értékű használatához ajánlott az Orb és a Maszk KIT.

A képzés vezetője: Horvat Krisztina

VÁLTOZÁS: a tanfolyamhoz már egy kisebb és egy nagyobb csomagajánlat közül is választhatsz!


A csomag tartalma: Letölthető PDF

akció!

NEYES SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS - ÚJ KÉPZÉS!

Szeress bele a minden eddiginél dúsabb, strukturáltabb, természetes
hatású szemöldökbe!

A NEYES BROWS Laminálás professzionális szemöldökformázó rendszere
garantálja az egyedülállóan dús eredményt. A NEYES Brows professzionális
szemöldök laminálás Budapesten és Sopronban 3 órás képzés formájában
sajátíthatod el, amelynek ára: 25.000 + 75.455 Ft (Lamináló Kit).

  • Budapest: 2021. augusztus 3.

A NEYES laminálás tanfolyam elvégzéséhez a Laminálás KIT
megvásárlása kötelezo, a csomag tartalma 100-150 kezelésre elegendő.


A képzés vezetője: Horvat Krisztina


A csomag tartalma: Letölthető PDF
Érdeklődés a képzésekkel kapcsolatban
*kötelezően kitöltendő mező

Horvat Krisztina


Több, mint 10 éves mestertréneri, üzleti és tulajdonosi tapasztalattal rendelkezik a szépségiparban.

Ez idő alatt több, mint 600 szempilla stylist hallgató került ki a kezei közül és 2016-tól Magyarországon úttörőként vezette be a legújabb és legtrendibb professzionális szemöldökformázó képzést.

Kriszta határozott és őszinte, emellett fantasztikus előadó, szórakoztató, szigorú és az a tréner, akire sok hallgató és később partner csak példaképként tekint.

“Hangos nevetések, szorgalmas gyakorlás és üzleti szemlélet nélkül nem úszod meg egyetlen képzésemet sem. De ezáltal válhatsz motiválttá, elhivatottá, a szakma szerelmesévé te is! A Neyes és az Xtreme Lashes minden szakmai támogatást megad, hogy sikeres és tele szalonod legyen.” 

Képzés menete


Képzéseink célja, hogy megtanítsuk a legújabb szemöldök trendeket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon. Interaktív formában, sok kérdéssel és gyakorlással érjük el, hogy a hallgató saját maga fedezze fel és tanulja meg az egyszerű fortélyokat az esztétikus szemöldökformázásban. A tanfolyam végén marketing és üzletvezetési tippeket is adunk, mivel ez a mai világban már elengedhetetlen egy sikeres karrierhez.

A képzés 1 napos, elvégzése után a hallgató egyből dolgozhat a Neyes termékekkel.

Férfiaknak


A férfi szemöldököt elhanyagolni legalább annyira rossz döntés, mint a művien tökéletes szőrszálak villantása. A makulátlan, FÉRFIAS tekintethez vezető út a NEYES Brows, amely természetes, ápolt formát kölcsönöz!

A „NEYES Brows for Men”szemöldökformázó rendszere kimondottan a férfi szőrszálakra specializálódott, villámgyors és kíméletes. A festékek finoman fednek, a gyanta pedig rugalmas és fájdalommentes.

A szemöldök mellett a szakáll festésére is alkalmas NEYES Brows COLOR ME természetes színárnyalatokkal fedi be – akár az ősz, őszülő – szőrzetet. Így a megjelenés sokkal stílusosabb és rendezettebb lesz, de megmarad a természetes összhatás.

A termék bekerült a kosaradba!